Doğanşehir Hüsne Küçük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://dogansehirhusnekucukkizaihl.meb.k12.tr
Adres : Esentepe Mah. Esentepe 8 Sok. No 8/1 Doğanşehir / MALATYA
VİZYON : Ahlaklı, adaletli, inançlı, hoşgörülü, eleştirel düşünebilen, hem eğitsel hem de toplumsal konularda sorumluluk sahibi, insana, aileye ve topluma saygı duyan merhametli öğrenciler yetiştirmektir.
MİSYON : Tarihi ve kültürel mirasını evrensel değerlerle harmanlayabilen, ahlaklı, çalışkan ve dini değerleri hayatın her alanında yaşayan bireyler yetiştiren, din, bilim ve kültür alanında Türkiye´de öncü bir eğitim kurumu olmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 07.30-12.00
Yabancı Dil : İngilizce ve Arapça
Isınma : Doğal gaz
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Doğanşehir ilçe merkezi Esentepe Mahallesi Tatari mevkiinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 55 km mesafede olup Doğanşehir ilçe merkezindedir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Basketbol, voleybol, hentbol, masa tenisi, geleneksel okçuluk.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :